DE BUFFEL MAASTRICHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Buffel Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

14 sep 2022 om 20:48 Erg lekker.
1 sep 2022 om 13:38 Frieten met mayo besteld, mayo was op de frieten gedaan waardoor het een hele kleffe bende was. Bij de Buffelburger was het brood door de natte (reusachtige) schijven augurk onder het vlees (?!) ook helemaal doorweekt en helaas verzopen in saus.
10 aug 2022 om 21:43 Lekkere burger, frietjes en bezorging was sneller dan aangegeven tijd
28 jul 2022 om 19:51 Lekker eten en goede leverservice! Ik had om 17:45 aangegeven en ze waren er zowat stipt op de minuut
20 jul 2022 om 20:53 Goede ribjes
24 jun 2022 om 22:24 Heerlijk. Vers tot de volgende bestelling
5 jun 2022 om 22:34 Ik ben super tevreden,eten was op tijd en smaakte goed,spare ribs behoren tot een van de betere die ik heb gehad Voor herhaling vatbaar
5 jun 2022 om 19:58 Zijn allebei meteen ontzettend ziek geworden na dit eten! Nooit meer!
4 jun 2022 om 20:22 Good quantity. Spare ribs too greasy though.
22 mei 2022 om 21:02 It was our first time to try this restaurant and we are happy about it. The hamburgers, chicken and fries were delicious. I recommend you guys to try this restaurant.
15 mei 2022 om 21:16 Eten kwam te laat. Wel erg lekker.